IamBELIEBER ;
ABOUT ENTRY LINKS STUFF FACEBOOK ASK ME ?
Hello World
February 08, 2014 • 2/08/2014 11:21:00 pm • 0 comments
Assalammualaikum and Hey.

So. setelah lama dan berkurun tidak ku hupdate blog ni. Ku kembali lagi dengan perasaan yang berdebar-debar untuk apa? aku sendiri pon konfius. Tapi yang pasti aku ada berita yang sangat penting untuk ki kasi tau. apakah ia? sabarrr... lol

yes. kalau korang tanye apakah yang telah tejadi kepada novel ku . disini telah kusedia jawapannya. btw, tahniah zizang aka my husband atas kemengannya untUk anugerah MELETOP semalh. *tetiba* back tu the main story, about the novel . novel aku telahku sambung di wattpad aku? apakah wattpad? wattpad ada lah satu laman sesawang yang membolehkan anda membaca pelbagai novel tak kira melayu atau pon inggrris. jadi kalau korang nak baca sambungan aku bolehlah ke wattpad aku ya : www.wattpad.com/sharinanatasha

sorry update sikit sebab susah woooo nak update gune iPad ni. klah byeee


PAST
MY WORDS;
Hai . I'm Sharina :'D 14y/o . Perak .
#Forever a Belieber . I Promise !

Listen to me;

I'm jelouse with the girl up there !
Current status :
ROAD TO PT3. BENCIII !

" Just be yourself, Beautiful *Smile Sokmo "

OTHERS;


>> Aku minat Justin <3
date : NOW
at:Everytime


>> Belieber Forever
date : Uncountable
at: Until d'end


>> Song: Be Alright-Justin [MyBaby]
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Hello World
  • Bestnya dapat duit mcmni.....nak kata real macam...
  • NOVEL : FACEBOOK VS TWITTER [BAB 4]
  • Segmen SBB by Sharina . *Must Join !
  • FOLIO SIVIK [NAJIB]
  • Menang Kuih Raya . *Semangat
  • Aku , dia dan Justin Bieber .
  • Segmen Jom Pilih Hadiah Raya!
  • I LOVE GIVEAWAY by www.nisakay.com
  • "De Juin à Décembre Giveaway!"